This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

You can find a list of those cookies here: mysite.com/cookies

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

  • Announcements

    • Mike

      Ongoing DDoS Attack causing Forum Slowness   26/04/17

      In case you have missed the announcement, the reason that the forum has been slow at times since the minor version update the other day is due to a Denial of Service attack, brute force attack on our email, and judging by the lag with our FTP response, that too.  If you're feeling like you're experiencing a glitch in the Matrix, you're not wrong.  This is the same MO as the attack in September 2016 that occurred when we transitioned to the new version 4 of the software.  We're currently working with US and UK cyber-crime departments, who specialise in this sort of thing, and we're hopeful that we'll be able to track them down this time by using the accumulated evidence already held.    We are pretty certain that it's a continuation of the same attack last year, only at a reduced intensity to deter people from using the site "because it's terribly slow", rather than taking it down completely, and we're also sure of the motivations of those responsible.  Spite.   Please bear with us in the interim, and wish us luck in dealing with these.... "people".
Sign in to follow this  
Followers 0
Cheezburger

Searching with the search option

4 posts in this topic

Perhaps someone can help me. I have really no luck using the search option on the site. E. g. if I want to search the forums for certain topics as "Fw 200" to show me all the topics that have been made on the type. The search option  never seems to be producing any results, no matter how I type the stuff in?

 

How do search properly for things on this site?

 

My workaround is to google it by adding Britmodeller to my query, but that is a bit sad, isn't it?

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

First off let me say that I am not an expert or the guy responsible any of the functions on the site. With that cleared...

 

I believe that the search function needs several characters in order to run.  If the search string is too short it would produce millions of hits so 2 letters such as Fw are not unique enough to produce reasonably good results. 

The problem with your search request is the space between Fw and 200.  The search program sees the space as a seperator and only looks for Fw or 200 and they're not specific enough.

 

I tried Fw200 and got 5 pages of results also try searching Condor. 

 

Good luck.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some folk also recommend doing a google search with Britmodeller in the search term, ie, Britmodeller Fw200 1/72, for a better result, it seems to work quite well for me.

Steve.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0