Jump to content

Recommended Posts

Hi Folkes, I am signed in and have my user accounts active, I appear to be having issues with uploading images of a work in progress model I would like to share, can anyone help please.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

First of all, if you are trying to upload to the site, direct from your computer, forget it. You can't. You have to sign up to one of the photo posting sites. I use Village Photos, but there are many others, some free, some you have to pay for. But if you check out the many threads in FAQ's, you should find something of use to you.

 

John.

Link to post
Share on other sites

:welcome: aboard Stuart.  Here are a couple of links to help you with photo hosting, especially if you're a novice in that department:

 

 

 

Those two should get you up and running :)

Link to post
Share on other sites
On 10/07/2020 at 14:20, MFC-B said:

Hi Folkes, I am signed in and have my user accounts active, I appear to be having issues with uploading images of a work in progress model I would like to share, can anyone help please.

I use this site. I believe the owner is also a member here. It works well and has a dedicated copy button for this site.

https://hobbyphotohost.com/

Jon

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

This is what I do (desktop PC):

1) send the photo to myself via Facebook Messenger

2) open the photo In Messenger

3) right click on the photo

4) click “copy image address”

5) go back to BM, click button that says “insert image from URL”

6) paste image address into box (where it says “example”)

7) click “insert into post”

 

and Robert’s your mother’s brother.
 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...