Jump to content
This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

You can find a list of those cookies here: mysite.com/cookies

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

ShipbuilderMN

Server Existential Crisis

Recommended Posts

3 minutes ago, Mike said:

They're so random it's not worth tracking them individually.  I've only had 2 so far today, and if you go back and see if it happens again, it doesn't.  So yeah, don't bother anymore :)

 

I was just coming back to 'like' that post Mike (as we don't have an OK button) - & guess what happened....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sod's law :shrug:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had one earlier when copying a link from Flickr to my WIP thread. But it appeared at the bottom of the page saying can't embed. Needless to say deleted the copied link (that didn't magically turn into a pic) re pasted it. Jobs a good un. 

 

That's from android mobile by the way. 

 

Other than that I've not had the 500 mesaage for a few days now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 8/9/2019 at 7:19 AM, Mike said:

Has anyone been getting the 500 error today, and if so when?  Something has been changed on the server, and I'm trying to gauge whether the change has had an effect.  So we're interested in the LAST time you received the error :)

 

Over to you guys ;)

I got it yesterday, about 20:00 Central Standard Time, in Florida.

Refreshed and it worked fine.

Nothing since then.   

Just got it again 1 minute ago.

 

Larry

Edited by ReccePhreak

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minutes ago, ReccePhreak said:

Just got it again 1 minute ago.

They're like the Candy Man.  Mention them too often and up pops a 500 error! :frantic:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know these are a bit of a hassle and we shouldn't expect some loser to be attacking the site, but let's not forget that a few years ago we'd be sat waiting for images to appear and re-loading pages when the 'net was much flakier than it is now and dial up was the main form of access.

 

I try to remind myself, when 'superfast' gets bogged down, that all we used to have was 'super slow'..

 

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

11 minutes ago, Mattlow said:

I know these are a bit of a hassle and we shouldn't expect some loser to be attacking the site, but let's not forget that a few years ago we'd be sat waiting for images to appear and re-loading pages when the 'net was much flakier than it is now and dial up was the main form of access.

 

I try to remind myself, when 'superfast' gets bogged down, that all we used to have was 'super slow'..

 

Matt

There was a time,many moons ago,when all I had access to was magazines and their recommendations for books.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Alex Gordon said:

 

There was a time,many moons ago,when all I had access to was magazines and their recommendations for books.

:nerd: ...and you couldn't even pinch to zoom the tiny pics! :shocked:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another couple this morning.

 

I’ve been thinking (you in the back stop sniggering) that posting updates about the attacks only publicises the problem and gives the ‘person’ feedback.

 

would it be better to PM Mike instead?

 

Trevor

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Vince1159 said:

I've had four today,just refreshing the page clears it if that helps....

Ditto, page refresh on Safari/iMac works.

 

P

Share this post


Link to post
Share on other sites

The infamous 500 error being experienced just now, and for the past several days, a few times each day, reloading gets rid of it.

Also the blinking grey photos background that do not upload or take a while to do so, since the server was moved. The latter only once in a while, every couple days or so.

Experiencing all these in desktop PC, Macbook, and iPhone.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting fed up with it. At least every time I log in!!!   Still getting those puce coloured blocks and pages freezing .   Have to sign out and back in again very annoying and often in the middle of writing a post or responding to messages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have started getting the 500 message every now and again over the past week or two.

 

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had it twice today on my iPad (IoS 12.4) and once or twice on my laptop (Win10 1903).

Sorry, didn't note times. etc. but all after mid-day.

Not a show stopper, more an irritant.

 

Obviously it's a randpm event and from my point of view at least. not confined to one platform/

 

Jonny

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...