Jump to content

As a result of the close-down of the UK by the British Government last night, we have made all the Buy/Sell areas read-only until we open back up again, so please have a look at the announcement linked here.

This site uses cookies! Learn More

This site uses cookies!

You can find a list of those cookies here: mysite.com/cookies

By continuing to use this site, you agree to allow us to store cookies on your computer. :)

Search the Community

Showing results for tags 'Tamron 70-300'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Calendars

  • Community Calendar
  • Group Builds
  • Model Show Calendar

Forums

  • Site Help & Support
    • FAQs
    • Help & Support
    • New Members
    • Announcements
  • Aircraft Modelling
    • Military Aircraft Modelling Discussion by Era
    • Civil Aircraft Modelling Discussion by Era
    • Work in Progress - Aircraft
    • Ready for Inspection - Aircraft
    • Aircraft Related Subjects
  • AFV Modelling (armour, military vehicles & artillery)
    • Armour Discussion by Era
    • Work in Progress - Armour
    • Ready for Inspection - Armour
    • Armour Related Subjects
    • large Scale AFVs (1:16 and above)
  • Maritime Modelling (Ships and subs)
    • Maritime Discussion by era
    • Work in Progress - Maritime
    • Ready for Inspection - Maritime
  • Vehicle Modelling (non-military)
    • Vehicle Discussion
    • Work In Progress - Vehicles
    • Ready For Inspection - Vehicles
  • Science Fiction & RealSpace
    • Science Fiction Discussion
    • RealSpace Discussion
    • Work In Progress - SF & RealSpace
    • Ready for Inspection - SF & RealSpace
  • Figure Modeling
    • Figure Discussion
    • Figure Work In Progress
    • Figure Ready for Inspection
  • Dioramas, Vignettes & Scenery
    • Diorama Chat
    • Work In Progress - Dioramas
    • Ready For Inspection - Dioramas
  • Reviews, News & Walkarounds
    • Reviews
    • Current News
    • Build Articles
    • Tips & Tricks
    • Walkarounds
  • Modelling
  • General Discussion
  • Shops, manufacturers & vendors
  • Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Is my camera broken? I have a new lens, a Tamron 70-300 which is definitely a big improvement over my Nikon 50-200. I have taken it to two air shows now, Yeovilton last weekend and RAIT yesterday. I usually shoot in shutter priority mode and at Yeovilton everything seemed fine, but I had the occasional problem with extreme under-exposure (near black picture) and sometimes a message on the screen "Error, press shutter again", but the taken picture was still fine so I wasn't too concerned... Yesterday though I really started to get problems: the first few flying displays went fine (except for a few underexposed photos again), but then all of a sudden the camera refused to auto-focus and as a result the shutter wouldn't release. After lots of fettling, re-setting etc. I figured out that the problem happens when in maximum zoom. When I zoom out AF works and I can take pictures and also when I keep the shutter/focus button half depressed and then zoom in. But not with the zoom at full from the start. I changed the lens to the standard Nikon 18-50 and the problem exists there too! Every now and then the problem seemed to clear and a did manage to take a few pics at full zoom, but it soon came back. I've checked and re-checked settings and reset, switched-off, reset lenses and all sorts several times and tried different shooting modes as well, no luck. I noticed a flashing "?" in the bottom right hand corner of the view finder and at one time I even had a flashing "error" message where usually your shooting is displayed! So does that mean the camera is shot? Can such things be repaired or is it not worth it? Jeffrey
×
×
  • Create New...